Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Questions & Answers

Dag 05 – Något som betyder mycket för mig.

Här fick jag verkligen fundera. Vad betyder mycket för mig, jag har mina smycken jag fått som betyder massor för mig. Jag har ”Båtsman” hunden jag fick välja i födelsedagspresent av pappa när jag fyllde 9 år som har ett unikt värde för mig. Det står NÅGOT och inte NÅGON vilket betyder att det bör vara något materiellt. Efter lite övervägande bestämde jag mig för att ta pappas plånbok. Denna plånbok låg förmodligen i hans ficka samtidigt som han dog. I flera år brukade jag ta fram pappas plånbok och lukta på den då jag tyckte den luktade ”pappa”. Numera känner jag ingen lukt och jag vet inte om jag skulle minnas pappas lukt heller. I plånboken ligger småting, några kronor och femtioöringar, några fotografier och olika kort. Jag skulle säga att något som betyder något för mig är pappas plånbok, det sista han hade på sig innan bilen krockade mot en tall och han dog.

Plånbok.

Innehåll.

Körkort och fotografi på min mamma.

2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa