Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam Tävlingar

Tävling i samarbete med groupon.

I samarbete med groupon Kör jag nu en tävling där du kan vinna 250 kr att använda på någon av groupon’s erbjudanden. Visst låter det spännande?!

Motivera varför just du ska vinna, den som enligt mig har bäst motivering vinner.

För att tävla vill jag att du gör följande:

1 – Motivera varför just du ska vinna.
2 – Lämna dina kontaktuppgifter, e-post, eventuell blogg samt namn.

Frivilligt tipsa om tävlingen i din blogg.

Tävlingen avslutas onsdagen den 9 maj klockan 12.00.

2 Comments

  1. jag är med 😀
    Här kommer min motivering-
    Jag har precis fått ett sommarjobb å kommer inte va så mycket mina barn i sommar då ja kommer jobba natt men jag har inte jobbar sen 05 så de känns ändå kul, men som plåster på såren skulle detta va fint då de inte blir så mycket bad å skoj med mina barn i sommar 😀

    1. Ewa (mamma till 6 döttrar) – Ja de känns verkligen segt. Skönt att snart gjort första året klart i alla fall 😀 . Det är kämpigt ibland men man känner sig ju duktig också :).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa