Har mest tagit och funderat i uppsatsen idag, jag önskar jag tillhörde kvoten som tycker sånt är kul. Jag hatar att skriva akademiska uppsatser och det är långt ifrån min grej. Känns mer som något onödigt ont!

Åkte hem till Björn och han bjöd på mat, gick sedan hem och har nu nattat William och läst böcker ska se Revenge och lite mer True blood när William somnat. Usch känner mig tömd på energi idag, ska försöka vara ute lite imorgon ta en promenad eller något så jag kanske blir lite piggare och gladare.

Bilder jag tog efter jag hämtat William idag.

De knoppas.

Björkarna börjar få lite löv.

Påskliljorna blommar.

Gullvivorna börjar titta fram.
Min absoluta blomma. Blir alltid varm
när Gullvivorna blommar!

Blåsippa tror jag?

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: