Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Questions & Answers

Dag 25 – Bästa konserten

Har nog inte varit på någon ”bästa” konsert. Sen en del artister och grupper och tycker det är kul att gå och lyssna på musik, jag gillar ju blandad kompott så jag kan befinna mig lite överallt när det gäller musik.

Första konserten jag var på, var när jag tillsammans med min kör sommarlovet mellan trean och fyran (ej gymnasiet) sjöng tillsammans med Carola på något som då hete Orsa barnfestival. Sedan var jag på NRJ radioawards när jag var 15 och gick i nian. Såg då Bloodhound gang vilket var en ganska stor upplevelse för mig som gillade/gillar dom enda sedan fire water burn som jag hörde 1997, en i bandet sprang ut naken med Svenska flaggan på scenen och de var ett jubel i publiken vill jag lova, Alexander Skarsgård delade ut något pris och jag var helt exalterad över att fått sett honom IRL, lite kul att han idag är väldigt känd, då var han väl känd endast i Sverige skulle jag tro.
När jag var på the ark när jag var 17 var också ett minne. Det var The ark, Uggla och Håkan Hellström som var ute på någon konsert och befann sig i Leksand. Jag föll pladask för The ark, hade gillat dem lite innan men då var det speciellt på något vis.
Sedan var det Westlife när jag var 18 något jag tänkte på idag när jag lyssnade på spotify på iphonen på väg hem, deras ena ”Looking like that” och då blev jag nostalgisk och kom ihåg hur mycket jag älskade den låten, var nog mycket för jag var ung och kär vid den tiden jag lyssnade på den låten från början, inte för att den karl spelar mitt liv någon roll idag men jag blev ändå lite ”nostalgisk” i kroppen.
Takida var bra, men hela grejen blev så fel att jag hade skittråkigt där i Rättvik…
Sedan har det ju varit andra, Rockstad Falun har till exempel varit skitkul och bra musik. Känns lite skumt att det snart inte är Rockstad när det varit i slutet av Maj början på Juni de två senaste åren, men i år är det i Augusti istället och biljett beställde jag direkt när de kom ut.

Så har ingen ”bästa” jag kör med de som varit roligt att se.
Drömmen är att få se Kent någon gång också, skulle vilja åka på Peace & Love det är ju i Borlänge som ligger typ 15-20 min ifrån där jag bor, ändå har jag aldrig varit dit. Är väl mest för jag typ aldrig är till Borlänge trots att det är nära, jag skulle dock kunna tänka mig att åka dit bara för att se Kent.

2 Comments

  1. Men du, om jag & Sophie åker på P&L kan du väl haka på oss? Såg att endagsbiljetterna släppts nu, kostade 910 kr. Lite dyrt kan jag tycka men är det fint väder så är det värt för en heldag och speciellt om nåt mer schysst band spelar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d