Nu har jag varit på min första intervju någonsin. Det var spännande och även skrämmande, skulle vara en dröm att få jobba där verkar perfekt, mysigt och trevligt.
Men vågar inte hoppas hoppas man får mycket kan man ju lätt bli besviken.

William fick börja tidigt i morse redan klockan 07.00. Ska väl ta och börja städa strax, något som behövs bör väl egentligen lägga mer tid på att skriva på examensarbete också och ska ta tid med den saken också. Skönt imorgon när det är röddag och ledig dag på fredag.

Just ja, jag lånade ut mitt bredband till en läkarstudent eller ja delade bredbandet, idag hade jag fått en ask paradis som tack för hjälpen. Så himla sött, jag tror på att hjälpa sina medmänniskor något jag försöker göra OFTA, det gör mig gladare i själen.

4 kommentarer

  1. Jag håller tummarna för jobbet!

    Vilken snäll person, kul när någon uppskattar det man gör för nån annan vad det än är. =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: