20120523-072755.jpg

William vill helst äta vid tvn. Jag vill äta vid köksbordet, dekalen är att han får äta framför tv (Batman på morgonen) och jag äter här då (ensam). Jag klagar inte, jag har nyss börjat äta frukost och är en sur bitch på morgonen och går därför upp sex för att få lugn och ro en stund.
Idag låg en trevlig sak i brevlådan/luckan
DAlademokraten. Här ska ätas och läsas.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: