Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Led-lampor

Inlägget är ett samarbete.

Har ni funderat på att köpa LED-lampor? Jag har sedan jag fick höra talas om den för ett tag sedan varit intresserad. LEDlampor är bättre för miljön än lågenergilampor och vad jag förstått är LED-lamporna de nya.

Jag hamnade på sidan Ljustema för en stund sedan. På sidan finns många bra erbjudande och fakta om just LED- lamporna. Det finns en hel del bra erbjudanden på sidan och under rubriken Kampanjer REA hittade jag intressanta erbjudanden. Jag känner att jag snart kommer köpa LED-lampor, och jag känner att Ljustema är en bra sida för detta. Hur är det för er? Använder ni LED- lampor hemma? Vad tycker ni?


Visste ni att LED- lampor inte kan skapa elchocker som vanliga lampor kan?
Det är ju toppen om man har småbarn eller djur hemma som kanske råkar ha sönder en lampa i huset. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.