Eller en iPad om man ska tala klarspråk.
Vi drog till Björn för att hämta inslagningspapper, mitt var slut och William skulle på kalas så vi behövde saken. Björn och William tvättade bilen, är skönt att ha den måste jag äga. Björn har ju limmon han kör i just nu, igår skjutsade han någon student som var barn till en arbetskamrat åt Björn.
Efter biltvätten såg vi på AFV genom youtube och bestämde oss för att äta tacos till middag. Björn gick och handlade medan jag stekte köttfärs och skar upp de grönsakerna Björn hade hemma. Han kom med resten när han och William handlat klart så då var de bara att äta. Sen blev det snabb tripp mot Hosjö där William skulle lämnas för kalas, jag åkte hem och såg att mormor ringt så ringde upp henne. Sedan drog jag tillika mot Hosjö och sedan hem, William ville se en film och de är sommarlov och helg så självklart fick han de. Jag passade på att prata med mamma och greja med uppsatsen (som ska finputsas ytterligare innan inlämning på måndag.) Om ni kunse ana vad jag längtar tills torsdag och ventileringen så jag äntligen kan säga “jag är fröken” eller ja lärare! Om jag nu ska tro dem på lärarlegitimationen kommer jag få en förskollärareexamen men med behörighet för att undervisa i svenska upp till gymnasiet. Jag har ändå läst över 350 högskolepoäng och de av några bör ju veta. Hur det än är kommer jag jobba ett helt läsår i en förskoleklass i Borlänge, och jag längtar! På tal om saken, bloggen har hetat mamma och blivande fröken sedan 2009 vad är lämpligt namn nu? Mamma och fröken låter ju för simpelt? Lär fundera i den saken

Nä om man skulle sova så ligger ju ändå i sängen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: