Dark Mode Off / On
Högtider & födelsedagar

Midsommarafton 2012.

Dagen har varit jättefin, den börjades med sängmys för mig och William med Ipaden vi kikade runt vad som fanns att erbjudas på paddan och sedan gick jag upp och duschade och fixade till mig. Vi gick mot Björn och där blev vi bjudna på lunch, efteråt drog vi till Kniva en stund för att vänta in tiden för att åka till Vika för att se stången resas.
I Kniva kom en stor myra krypande på bordet, spekulationerna gick om det kanske var en drottning? Men jag har ingen aning, vi åkte Björns limmo till Vika i alla fall. William började med att ställa sig i den enorma fiskedammskön, efteråt gick han och tog lotter. Han vann en liten nalle på mjukislotteriet, då gick han över till varulotteriet och vann en t-shirt i storlek M. Efter det gick han till godishjulet, där vann han första pris vilket var att välja mellan en Paradis eller Alladin ask. William valde Paradis, då William fått 100 kr att använda återstod det 20 av de 100 så William gick till mjukislotteriet igen och vann en större nalle. Hehe, tur liksom!

Jag fick ta Björn bil hem efter Vika, det är ju Björns helg med William så jag åkte hem och ringde min mormor har tittat på lite serier och midsommarafton känns bra. Här kommer lite bilder.

En lockig jag.

Mitt framför mina ögon.

Hello!

En jättemyra.

Fiskedammskön.

Natur.

På väg upp.

Rest!

William

14 Comments

    1. Ewa (mamma till 6 döttrar) – Det var riktigt mysigt 🙂 . Hehe ja han vann och var jättenöjd 😀 . Stor kram till dig med 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: