Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Högtider & födelsedagar

Midsommardagen

Lite sent skrivet kanske men ändock aktuellt. Gick över till Lisa och har snackat med henne och Sanna och haft en trevlig kväll. Helt perfekt. Är nöjd och inget alkohol vilket jag inte sörjer de minsta. Jag känner att jag mer och mer längtar efter att ha parmiddagar och tjejkvällar än de där som många andra tycks leva för. Nu ska jag sova.

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: