Bilar Min lilla dag.
Bilar Evenemang & fester

Min lilla dag.

Jag åkte som sagt med Björn i limousinen en sväng, efteråt tog jag med hans bil hem till honom hans vanliga och så sov jag över där. Klockan var väl tre om inte fyra när vi kom hem ändå så. Skönt att lämna bilen till honom så den var där.

Dagen har bestått av att kika på lite tv, Björn fixade lunchen och vi drog ut till Kniva där vi gick på tipspromenad en stund. Vi kom hem runt åtta och då ville William se en film vilket jag tyckte var helt okej, det är ju ändå sommarlov liksom!

Är väl typ vad som hänt idag. Inga större aktiviteter men helt okej. Fick några frågor av er när jag frågade om det var något ni ville ha mer av eller veta om mig så ska ta och besvara dem i bloggen i veckan.

6 Comments

  1. Dagen blev helt underbar, regnet höll sig borta, och det ser ut som att vädret blir ännu bättre imorgon 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: