Har haft så sjukt ont hela dagen att jag helt enkelt valt att inte skriva något, jag har gått få steg idag för att slippa ha ont och därmed har bloggandet legat på is. Imorgon lär det inte bli speciellt mycket heller. Min fina vän Lena kommer hit från Älvdalen och ska sova över, hon ville dricka vin så jag får nog dricka ett glas med henne.
Kanske blir att kika på stan också, men det är inget jag förstunden vet något om, det beror på vad hon kan tänkas vilja göra imorgon.

Nu ska jag se på lite True blood och tänkte gå upp tidigt imorgon bitti så jag hinner städa lite.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: