Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Kläder

Tradera.

Vann nyss ett jättestort paket med 29 kläder i på tradera. Perfekt sätt att förnya garderoben på har jag insett. Köpte ju ett klädpaket för ett tag sen och fick lite smak för saken då. Insett att det är ett bra sätt att få nytt till helt okej pris. Dessa 29 plagg landade på 310 kr innan frakt. Jag menar samma mängd kläder hade kostat betydligt mer om jag köpt någon annanstans. Men nu är det slut shoppat för denna månad. Jag kände dock för en förnyelse, jag är i en fas när jag vill göra något nytt och jag börjar snart ett nytt jobb. Det känns liksom kul att få se lite fin ut då i alla fall.

Kommer visa er plaggen när dom kommer hem till mig, det är framför allt en rödprickig topp jag förälskat mig i bland plaggen. Björn och William drar till Danmark och Skåne till helgen och jag vill passa på att gå ut då, så är någon på är jag villig att ha skitkul hela helgen!

8 Comments

  1. Ja, tradera är riktigt bra, men man måste ha lite tur också 😀 Just nu letar jag snygga jeansshorts där.. Håller tummarna 🙂 Ha en fin dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: