Dark Mode Off / On
Tv-serier, film & musik

Idag och sånt dära.

Igår kväll kom min granne ner till mig, vi satt sedan och pratade tills halvfyra på morgonen, verkligen jättetrevligt.
Idag har jag varit trött, sett på true blood lite gossip girl avsnitt (sett klart alla fram till säsong 4). Nu befinner jag mig hos Björn, har nyss ätit lite flygade Jakob fast utan ris då, jag försöker mig på någon variant av LCHF just nu fast inte helt för jag pallar inte följa dieter eller koster slaviskt då tappar jag intresset för fort.

Mens fick jag idag också, eller ja i natt. Alltid lika roligt (eller inte). Klockan är redan tjugo i nio så jag antar att jag bara ska ta det lugnt här hos Björn. Fick tag på sänggavel till min säng i alla fall! Skitkul! Så den ska jag åka och köpa/hämta imorgon i Torsång perfekt! Kommer bli så fint bakom min säng. Kommer väl bild imorgon skulle jag tro.

 

2 Comments

  1. jag försöker med detsamma, en halv version av lchf – jag kan nämligen inte motstå lite godis då och då 🙂
    Tack för din röst ! Vi har lyckats komma ikapp och leder tävlingen så jag hoppas det ska räcka ända i mål 🙂
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: