Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Migrän & spänningshuvudvärk

En dag med migrän.

Fy fan jag har haft jordens migrän hela dagen, trodde jag skulle dö vid flera tillfällen. Jag hatar verkligen att må illa och ha såna där smällande huvudvärk.

Imorgon ska vi åka till Furudal och Orsa i alla fall, jag och William. Ska hälsa på mamma och familjen. Trippen till Furudal går först och då ska vi äta lite gott på en pizzeria i Furudal men jag ska ta en sallad. Sen blir det Orsa Yran på kvällen. William tyckte det var jättekul förra året så det blir säkert lika kul för honom i år igen.

Hämtade sänggaveln idag också! Så himla fin, är jättenöjd. Kommer bli jättefint när den står bakom sängen, jag lär får lite hjälp att flytta på sängen sen för malmsängen går inte att flytta på själv.

Nä nu ska jag snart gå och sova, jag ska bara se klart på Gossip Girl avsnittet jag tittar på först.

12 Comments

 1. usch, hoppas det gått över. Jag hade också ont i huvudet för någon dag sedan, inte så illa som dig antagligen, men jag tror det var för vädret var så tryckande i flera dagar.

  Hoppas du vaknat pigg och utan huvudvärk idag 😉

 2. usch ja, migrän är så jobbigt. Är glad att jag bara har det någon gång om året nuförtiden!

  jag vill också ha sänggavel! Måste ta mig sjutton fixa det nu när vi flyttar till nya lägenheten!

  1. Martina – Jag har haft det konstant sedan snart 2 veckor tillbaka, blir galen snart 🙁 . Visst är det fint med sänggavel bakom sängen, har ni också malm?

 3. Migrän e ju sjukt jobbigt att ha 🙁
  Hoppas du iaf e bra från de nu 🙂

  Sv: Nae de gör ja inte utan ist kommenterar ja alltid tbx så de e ju samma sak som att följa nån 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: