Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Redo för OrsaYran.

Idag är det OrsaYran och åka upp till släkten som gäller. Vi stannar där tills imorgon, jag ska passa på att träffa mormor också så det får bli imorgon. Passade på att fotografera lite så här får ni lite foton då.

Redo

Moi

Madeleine

Hej

This is me

4 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: