1. Hur fann du min blogg?
2. Röker jag?
3. Tror jag på gud?
4. Min ålder?
5. Födelsedag?
6. Hårfärg?
7. Ögonfärg?
8. Har jag några syskon?
9. Vad är en av mina favoritsysselsättningar?
10. Vilken sorts musik lyssnar jag helst på?
11. Vad är min bästa sida? Är jag blyg eller framåt?
12. Är jag en rebell, eller följer jag alla regler?
13. Några speciella talanger?
14. Vilken är min favoritfärg?
15. Vilken är min favoritmat?
16. Vilka tre ord beskriver mig bäst?
17. Något annat du vill säga mig?

4 kommentarer

 1. Hej.
  Kom inte ihåg, ditt tips eller kommer ej ihåg hur jag fann din blogg. Nej, du röker inte. Jag tror du har kristna värderingar? 28 år. Du fyllde nyligen, tror jag.Hårfärg -cendreblont. Ögon -klarblåa. Vet ej om syskon. Vara med din son och blogga kanske är din favoritsyssla? Nightwish ha du skrivit om? Du är både och, talför och framåt och lugn. Rebell och följer alla regler samtidigt, har ingen aning. Jag tror du är en varm tänkare och duktig på IT. Kanske lila eller svart? Jag tror du gillar husmanskost men en och annan skräpmat faller dig i smaken. Tre ord: Varm, lugn och smart. Lycka till med allt du tar dig för i framtiden. Kram//Mia.

 2. 1. Via Sophie.
  2. Nej
  3. Nej. Jag tror att du tror på nåt men inte på Gud eller något som har med religion att göra.
  4. 28, har för mig att du är född 84 som jag.
  5. Oj, noll koll. Februari, typ 9e…Haha..
  6. Nu färgat mörkt hår med slingor, men annars cendré eller mörkblont.
  7. Blå
  8. Ja, 2 syskon tror jag. En lillasyster och en bror?
  9. HA, den kan jag! Se på serier!
  10. Rockabilly & Kent tror jag. Känns inte som att du gillar typisk bubbelgumspop.
  11. Jag tror att du varken är blyg eller framåt men att du kan uppfattas som blyg för att du är en sån som observerar omgivningen och känner av. Jag tror att din bästa sida är att du är stark som människa.
  12. Nånstans mittemellan. Jag tror att du anpassar dina handlingar efter situationer och vad som är bäst där och då.
  13. Du är duktig på att fotografera.
  14. Svart
  15. Tänkte säga ägg med tanke på att du rätt ofta kört nån äggdiet men vette fan. Jag vet faktiskt inte. =)
  16. Stark, smart och driven.
  17. Hej hej och lycka till på nya jobbet i morgon. =)

  1. Sarah – Roligt att läsa, jag har 4 syskon faktiskt. 2 lillasystrar (en halv men känns som hel, vi delar samma mamma), 1 lillebror och 1 halvstorebror. Dock har jag ingen kontakt med helsyster och halvbrodern och jag har tyvärr inte träffats på 10 år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa