Dark Mode Off / On
Läraryrket

På väg på min första jobbdag

20120813-071223.jpg

Nu sitter jag på bussen mot Borlänge. Sitter en så länge ensam vilket jag håller tummar och tår på att få göra hela resan, såg en artikel om att det är vad man hatar mest som busstrafikant. Jag vill väll påstå att så är fallet. Fick precis en som satte sig här nu. Men buss är bara under en kort period, jag ska köpa bil så fort jag bara kan nu. Jag
är ingen kollektivtrafik människa.

Hur som haver, William sken som en sol när han lämnades på fritids. Han var så nyfiken på sin nya plats att ha kläderna på, att få flytta upp och allt det där. Min stora kille om en vecka och 2 dagar börjar han tvåan!

Han hade nya jackan på sig idag, lite nyvaken men så glad.

6 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: