Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Evenemang & fester

Rockstad Falun 2012.

Så var Rockstad Falun slut för detta år! Jag har haft sjukt kul, med trevligt sällskap solen som lyste 2 av de 3 dagarna, SJUKT bra musik och massa skratt! Torsdagen var lugn för min del jag njöt av Amaranthe och satt med i Öltältet när Björn, Christin och Cattis drack lite öl. Pratade med lite människor och begav oss hemåt relativt tidigt eftersom jag skulle jobba på fredagen.
På fredagen kom jag hem och följde med Björn och kollade på Panzer Princess en stund och träffade även på Christin som satt i gräset och väntade på Cattis som var och fick signering av Sabaton. Jag och Björn åkte hemåt och jag passade på att snabbstäda och sedan kom Björn och Tessi hit, strax därpå kom Christin och Cattis med. Vi förfestade, lyssnade på musik och skrattade. Begav oss upp mot festivalområdet och där blev det musik och trevligt sällskap. Dock fick jag jätteont i ryggen och började få frossa och ville hem, jag kände mig riktigt dålig när jag gick hem så jag somnade i sängen snabbt och Björn hade tydligen försökt ringa men jag sov tungt så han och Tessi kom hit och sov över här. Björn i sängen och Tessi på soffan, själv låg jag och frös och mådde skit bokstavligt talat. Lika så var det på lördagen jag sov på soffan och frös med en hoodtröja men skulle ändå upp på området. Vi åkte hem till Björn som lagade paj och mina kräftor låg här hemma och tinades upp. Åkte vidare till Björns pappa och träffade William som kommit hem från Linköping han sov över hos sin farfar på nätten så då åkte vi till Christin och hämtade upp henne och Cattis med limmon. Blev världen skratt då ett par japaner satt och kollade helt imponerande på limmon som hämtade upp dem. HEHE!
Åkte hemåt och åt goda kräftor, underbart goda pajer,  drack lite vin och skrattade. Hamnade i soffan där vi snubblade över VH1 och skrattade så tårarna rann, började göra olika danser som ”fiskardansen”, hackagrönskaksdansen, Silvia vinkningar osv. Svårt att förstå det roliga när man inte var där men vi hade verkligen SKITKUL! Drog upp på festivalområdet och såg på Sabaton som var SKITBRA live i år igen! Nya biljetter för Rockstad 2013 kommer köpas om 1 vecka. Längtar redan hörde att det är tal om att det blir 4 dagar nästa år! Passa på att beställ biljetter tycker jag! Rockstad är verkligen SKITBRA!

Här får ni lite bilder.

Första dagen och band.

Fredagen: Tessi och Björn.

Christin och Cattis.

Björn och Christin, buggade loss.

Cattis.

Jag.

Vår humor, och vår tradition!

Nattmaten.

Dags för kräftskiva! (Lördagen)

Mys!

Kräftorna.

Christin var glad :).

Musik och prat i soffan.

Gruppbild!

🙂

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.