Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Babybjörn.

Inlägget är ett samarbete.

För oss som är föräldrar så finns det många företag att falla för. BabyBjörn babytillbehör är en sådan sak, när William var lite så älskade jag att kolla på babytillbehör nu är han så stor att jag inte har lika stor koll på sådant längre men jag minns ändå hur bra BabyBjörns produkter. Du kan läsa mer om Babybjörns produkter här. Sidan är jättebra och jag tycker de har bra utbud där du som kund lätt hittar vad du söker. Sidan har med massor av praktiska tillbehör för nyblivna föräldrar och jag tycker att ni som väntar eller har småbarn borde gå dit och kika och hitta en egen favorit. Då sidan är enkel så är det lätt för de förstå sidan, man blev lite sugen på en liten till när jag gick igenom sidan. Just det där att få handla babyprodukter och få göra fint hemma, boa och greja att göra fint och mysigt och framför allt ha chansen att shoppa. Det är ju roligt att titta på saker att handla eller småhandla. Oftast när man hittar favoriter väljer i alla fall jag att köpa det, men då är jag en shoppare också. Brukar ni kolla på olika sidor och vad tycker ni om sidan jag tipsar om via länkarna? Tycker ni som jag att den är användarvänlig och lätt med stort utbud för nyblivna och snart ska bli föräldrar? Eller uppfattar ni den som svår att förstå? Vad väljer ni för form av produkter när ni handlar till era barn?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.