Inlägget är ett samarbete.

Om lite mindre än en månad fyller William 8 år. Han praktiskt taget älskar allt med lego och därmed är det vad som står högt på önskelistan vid varje födelsedag och jul.

Jag har därmed upptäckt Zalando och där finns det tröjor med Lego Star Wars på.
Det blev att jag klickade hem en sådan tröja åt William, och jag vet en kille som kommer skrika av lycka på sin födelsedag. Jag är positivt överraskad av Zalando då jag inte hade hört talas om dem tidigare, men utbudet är stort. Allt från barnkläder i de minsta storlekarna, till mammakläder och kläder för pappor. En fördel är också att kända märken är till bra priser, och frakten är gratis och lika så returer. Jag beställde tröjan till William och ett par strumpor till mig själv. Beställningen gjordes i lördags och paketet gick att hämta redan på måndagen, sådant uppskattas. Zalando har just nu en kampanj där du kan bli skriva upp dig på deras nyhetsbrev och får 100 kr att handla för när du handlar plagg för 500 kronor, och tro mig 500 kronor kommer kännas som lite när du sitter på sidan. Jag har hittat min nya favoritbutik, och har redan sett ut saker jag vill ha till min nästa beställning som dessa blåa snygga jeans.

8 kommentarer

  1. Gillar med dem mycket, de har mkt fint! 🙂
    Gillade med att man fick mail om att nu har din betalning kommit in 🙂

    Nej frisk blir man aldrig, jag har svårt och se det, jag har ändå varit sund i 4år nu, och tankarna är istort sätt helt borta, men har svårt och se mig som frisk, då förtränger jag det jag gått genom, genom säga så.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: