Barnkommentar på jobbet igår.

Fick en härlig kommentar på jobbet igår.

Barnet: Madeleine, du sjunger när du pratar.
Jag: Jaså? Hur menar du då?
Barnet: När du höjer rösten, det låter som du sjunger då.

Hehe bra då vet man något nytt om sig själv. Har grubblat på vad barnet menade och funderar om det kan vara för jag har ganska ljus röst. Det är en nackdel i detta yrke eftersom man måste överrösta barnen stundvis. Min röst är ljus och mild har jag fått höra, lite barnslig typ så kanske är därför? Hur som helst var det en härlig kommentar.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Barnkommentar på jobbet igår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: