Gör en liten inbjudan här på bloggen. Är någon sugen på att komma på house of lola klädparty hos mig den 12 oktober kl 18:00 så hojta till. Är fina kläder för finare tillfällen. Man behöver inte vara mamma för att bära dem, eller ha barn heller för den delen. Kan även göra beställning åt dig. Hör av dig i så fall, inte tänkt på att man använda bloggen till detta tidigare.
Hör av dig här i kommentarsfältet, på Facebook eller på kontakta mig här ovan (då kommer du direkt till min mail) eller via sms.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.