Dark Mode Off / On
Författarens egna ord.

När man inser att det snart är dags för vantar.

Sitter på busskuren och väntar på att åka till Borlänge och jobb. Vet väl till viss del att jag tagit ”fel” buss idag för denna brukar vara knökfull och sånt hatar jag egentligen. Men blir en bil någon gång under hösten, någon billig gammal bil men det är okej. Helst skulle man ju vilja ha en lite nyare modell men man skiter ju inte direkt pengar som karl på kundtjänst på comhem sa till mig i förra hösten. Mycket bra uttryck hehe.

Annars sitter jag här och tänker på att det är dags att köpa vantar, det är lite kyligt nämligen.

Så kom bussen och jag har sitter nu vid fönsterplats.

20120913-070425.jpg

10 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: