Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Idag är jag trött.

Gud jag har trott jag skulle till och somna vid flera tillfällen idag. Känt mig riktigt trött och slut och har gäspat mer än jag har sett vaken ut. Idag är det i alla fall torsdag så imorgon när man vaknar är det FREDAG!

Hur som helst kommer Björn hem från Polen idag, han har varit där på jobb sedan i måndags. Han glömde även telefonen kvar i Sverige så det har blivit ganska kort kontakt mellan William och Björn på grund av det. Men imorgon får William träffa honom igen, och vi ska på Williams utvecklingssamtal.
Idag åt jag och William tacos och jag gjorde en sallad av det som blev över så William kan ha med sig det som mat imorgon när han ska ner i gruvan med sin klass och trean. Jag får lite småpanik bara av tanken men det kommer nog bli jättespännande för honom.

Annars händer det inte så mycket, jag längtar tills imorgon när helgen tar vid.
På tal om helg är jag jättesugen på att åka till Ikea, jag vill köpa en vit Billy bokhylla att ha mina böcker i med extra överhylla till.

Nä nu ska jag ta och göra något annat. Orkade knappt ens skriva detta.

En gång i tiden, var William så här liten.

Nästan ett år gammal här.
Bilden är tagen den 18/9-05

6 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: