Flyga! Jag är egentligen fruktansvärt rädd för alla fordon som inte heter bilar. Men jag är ändå så rejält sugen på att lämna landet. Efter sommaren vi haft med mer regn och mörka dagar än sol och bad så ser jag med längtansfulla ögon bort mot en tid på silvervita stränder och ljusblått hav och en himmel så blå att man är villig att dansa bland dess moln. Jag är alltså riktigt sugen på en utlandsresa, har ju helt fel jobb för såna drömmar. Det är inte direkt så att man kan ta ledig när som helst utan man lär jobba. Hur som helst hittade jag sidan skyscanner som visar resor till bästa priserna för inte bara dagen och månaden utan för hela ÅRET. Jag satt där och surfade runt och kände ÅH jag vill resa, jag vill se något nytt. Bara tanken att åka och se de fina stränderna, shoppa billiga saker och njuta av värmen får mig att vilja hoppa högre en molnen. Jag vill resa, jag vill se mig omkring. Nästa sommar kanske jag ska ta och unna mig och William någonting eget. En resa, en mysig stund tillsammans. Då man gärna letar efter det billigaste alternativet verkar i alla fall skyscanner vara en perfekt tjänst. Drömmarna kommer mig närmare för varje sekund.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: