Just nu ogillar jag att mina grannars barn valde att slå på balkongräcket så jag vaknade klockan fem över sju på min lediga söndag… Gnälltant är mitt andra namn. Så sedan dess har jag förgäves försökt somna om men inser mina begränsningar och går strax upp och städar istället.

Inatt befann jag mig hos min mormor och morfar (I Maggås). Jag var ute på gården och gick förbi äppelträden och pratade med min morfar (som varit död sedan 1997) och gick ner på åkern, där var det någon konstig hundras med valpar som var jättelurviga men hade ett mänskligt beteende och skulle avlivas. Jag tvättade händerna och försökte hitta hem år dem. Hamnade på någon middag där jag fick blommor som folk åt upp! Sen helt plötsligt befann jag mig fasthållen av en man som skulle döda mig, vaknade av att ungen slog på balkongräcket så har ingen aning om vad som hänt härnäst om jag fortsatt sovit.

Man lever ut sina önskningar i drömmar sägs det? Då undrar jag smått vad jag har för mål i livet? Folk som äter blommor, valpar som beter sig som människor, och människor som försöker döda mig… Jag har svårt att se att det är något jag vill uppleva i livet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: