Mörker när ögonen öppnas.

Det märks på kroppen hur det blir svårare och svårare att kliva upp på morgonen nu när det är mörkt när man vaknar och mörkt när man går och lägger sig. Det är ju på väg mot sådana tider nu så man är ju inte förvånad direkt, även om det känns lite tungt att tänka sig att man ska frysa och vara trött i cirka ett halvår. Men samtidigt går tiden efter nyår så snabbt, tiden på hösten har dock en tendens att lämnas längre.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Mörker när ögonen öppnas.

 • 17 september, 2012 at 16:29
  Permalink

  Ja y det är inte lätt och dra sig ur sängen när det är mörkt ute 🙁

  Reply
  • 17 september, 2012 at 21:08
   Permalink

   Johanna – NÄ fy man vill helst sova en stund till :-p.

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: