Födelsedagar, något som är roligare för barn.

William fyller år om exakt en vecka, han pratar och räknar ner inför sin åttaårsdag och jag förstår honom självklart. Tänk om man själv upplevde det lika roligt att fylla år som barn gör? Tänk om man likt när man var barn kunde önska sig lika många saker som då?
Den födelsedagen jag minns bäst var den när jag fyllde 8-år, skolan skulle till Grönklitt på friluftsdag och jag var mindre road för just den saken MEN det var helt underbara paket. Jag fick först en Cindy-docka som såg riktigt rockig ut minns jag, med ljust hår och kort kjol. Sedan när jag kom hem fick jag en Cindy som hade ridkläder. Just denna blev min stora favorit igenom flera år. Det var mer magiskt att fylla år som barn, man riktigt kände hur man växte och hur man blev ett helt år äldre. Födelsedagarna betydde så otroligt mycket för en när man var barn. När jag ser Williams längtan tänker jag; kommer man någonsin känna sådan längtan igen?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Födelsedagar, något som är roligare för barn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: