Efter jobbet idag kom Christin hit, vi drack kaffe och té och pratade i köket under en lång stund. Jättetrevligt verkligen!
Efter Christin åkt hem åt jag och William middag och sedan blev det att läsa saga innan han somnade. En glädjande nyhet idag var att comhem äntligen fixat min hemtelefon så nu funkar den! Bara så där 3 månader för sent men den funkar! Jag kan numera både ta emot samtal och ringa dem!

Är redan trött så lär gå och sova. Klockan är halv tio men jag känner mig som jag håller på att få feber. Jag hoppas det bara ska kännas så och sluta där, jag har ingen lust att bli sjuk!

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: