Dark Mode Off / On
Migrän & spänningshuvudvärk

Hej huvudvärk och hej fredag!

20120928-065132.jpg

Gick och la mig halv nio för huvudet bultade som en bomb. Somnade direkt och sov tills klockan ringde 5,30 huvudet värkte då med, men jag har proppat i mig huvudvärkstabletter och dagen kommer gå fort så jag kämpar mig igenom detta. Det ät ju fredag! Jag kan ha hela helgen till att vila huvudet tänker jag. Att det är höst nu är i alla fall inte en nyhet för oss här i Dalarna, på jobbet insåg man att det är cirka 4 veckor kvar till höstlovet och sen kommer vintern. I alla fall här i Dalarna, första snön brukar falla runt 30-31 oktober i Dalarna. Det var något jag räknade ut rätt tidigt som barn, sen brukar den fortsätta falla och gärna tills man är så less på skiten så man fungerar på att immigrera.

William åker till Björn i helgen så jag ät utan barn, så vad jag ska hitta på blir än så länge en gåta att knäcka.

20120928-065123.jpg

4 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: