Dagen har gått snabbt på jobbet idag trots att jag jobbat från 7,45-18.00. Det var intressant på AP-träffen även fast jag satt med rejäl huvudvärk och en panodil i kroppen som inte kändes as. Det riktigt pulserade, eller det gör fortfarande. Jag härdade ut och var med, dock ganska oaktivt och jag försökte röra mig för att värken skulle släppa något. De var inget bra alternativ egentligen för mitt huvudet kändes som en stor exploderande bomb. Hade tänkt skita i att sätta mig vid datorn idag, men sitter här då jag passade på att betala räkningarna.

En sak jag bestämt mig för är att sälja crosstrainern så finns intresse för köp av den är det bara att hojta till!

Nä om man ska bege sig mot sängen snart, huvudet gillar mig inte just nu. Men ska bara vänta in så William somnat. På tal om honom så vet han verkligen att han är älskad.
Jag: William jag älskar dig så otroligt mycket.
William: Ja, varför skulle du inte göra det?

Min fina underbara son, om 6 dagar är du hela 8 år!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa