Inlägget är ett samarbete.

Jag har länge längtat tillbaka efter att börja träna igen, innan jag började på lärarprogrammet gick jag mer eller mindre varje morgon och tränade på gym. Jag kände att jag behövde det för huvudet skull. Jag var just då rätt ledsen eller hur man ska säga, inte ledsen direkt men kände mig så förvirrad. När jag tränar brukar jag släppa mörka tankar och mår mycket bättre. Jag hamnade på Zalando och kikade på lite träningskläder bland annat hittade jag det här träningslinnet:

Zalando är en butik jag verkligen gillar och mer än gärna handlar ifrån. Jag gillar det med frifrakt både vid köp och eventuella återköp, det är smidigt att handla där och som kund blir man positiv. Kläderna jag fick från min förra beställning därifrån har hamnat bland favoriterna och jag kikar mer eller mindre dagligen in på Zalando och funderar på vad nästa köp ska bli. Det är ju snart jul och då vill i alla fall jag gärna ha fina kläder. Zalando har dessutom snabb leveranstid och en positiv sak att de mailar när din betalning kommit fram. Det tycker jag är jättebra eftersom man då slipper gå runt och fundera i om pengarna kommit in eller ej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: