Testar Rejta.se

Jag gillar till största del Ellos, men jag kan tycka att fraktavgiften är lite väl hög ibland. När kläderna inte passar kostar det nästan lika mycket att skicka tillbaka dem som att köpa dem.

Jag gillar spotify, att ha tillgång till musik vart man än är är perfekt. Det enda negativa med spotify är väl att all musik inte finns där. Jag skulle gärna se att det ibland fanns mer, men man kan inte få allt så därmed blir det trots allt fullpott.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: