Jag tycker inte det hinner vara fredag speciellt länge förrän det är lördag igen. Nu sitter jag här och ska strax ta mig en dusch. Känns ensamt, jag skulle kanske behövt bege mig till maxi och handlat lite. Fast jag tycker det är så jävla tråkigt att göra saker SJÄLV. Jag är ingen som gillar att gå runt på affärer ensam. Jag behöver inte hålla någon i handen direkt, men jag känner mig väldigt utsatt när jag går runt ensam med mycket folk. Där skiljer det sig mot att ta en ensam kvällspromenad. Jag är inte riktigt som andra!

Det är annars regn i Falun IGEN. Om man skulle tänka på bibeln så skulle man kunna tro att det är dags för en NoaksArk igen. Det regnar och regnar utan hejd…

Vad ska ni hitta på denna dag?

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: