Så var denna måndag över. Har just passat på att se den nya säsongen av Once upon a time så himla bra start på serien! Längtar redan till nästa avsnitt, förutom de så ska jag i veckan försöka hinna med att se nya säsongen av Revenge och 666 park avenue, men jag tar det med lite ro för jag lär ju hinna med massa andra serier också. Perfekt med höst och tid för att se på bra tvserier och mysa in sig. Jag gillar hösten och vintern för sånt, jag har tid för mina intressen.

Det blev inget utvecklingssamtal idag, så jag kommer istället köra igång med två stycken imorgon. Men det blir säkert jättebra, det här är ju något man lär sig. Förutom det ska vi på teater imorgon. Det är även A-lag imorgon så det betyder att jag jobbar min längsta dag på veckan 8.00-16.00. Helt okej schema man har liksom, jag är nöjd.

Nä nu ska jag gå och sova!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: