Ofrivillig powerwalk

Om jag inte fått hjärtinfarkt tidigare kunde jag fått det idag. Det har varit jordens segaste morgon, och lunkade ner mot William skola kände man sig som ett krockat skithus. Lämnade in William, gav honom en kram när jag stelnar till på vägen ut genom skoldörren. Helvete! Min plånbok ligger i påsen från gårdagens handling på regementet. Ringde Björn in panik för att se om han eventuell kunde hjälpa mig om jag inte hann till bussen. Stressade upp för hela Svärdsjögatan och fixade det på 3 minuter!!! Rekord vill ja påstå hann inte ens hämta andan sprang in hämtade plånboken, tog ut en Ramlösa ur kylskåpet och drog ut mot bussen. Halvt död, halvt levande sitter jag nu på bussen. Detta är en upplevelse jag ogärna upplever igen!

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

6 thoughts on “Ofrivillig powerwalk

 • 2 oktober, 2012 at 12:43
  Permalink

  Hahaha…asgarvade av inlägget. Jo jo känner igen sådana stunder och svetten rann väl på bussen, flåset och trötthet blandat med panik. Uaaaaa uicky. hahaha men kul som tusan vart det att läsa om. Kram från Mia.

  Reply
  • 3 oktober, 2012 at 21:50
   Permalink

   Mia – Hehe var menat att skriva det lite roligt 😀 . Det är riktigt hemskt dock när man är i situationen 😀

   Reply
 • 2 oktober, 2012 at 16:07
  Permalink

  Usch!
  Morgonpanik av den sorten är direkt dödligt… ja nästan iallafall 😉 Vilken tur att du hann! Hoppas att resten av dagen blev bättre.

  Kram K

  Reply
  • 3 oktober, 2012 at 21:51
   Permalink

   Kaatzi – Hehe ja fy, man får verkligen panik. Men så här efteråt var det rätt kul. Skulle velat se mig på sidan av ihjälstress hemåt :-p

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: