Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hälsa & motion

Ofrivillig powerwalk

Om jag inte fått hjärtinfarkt tidigare kunde jag fått det idag. Det har varit jordens segaste morgon, och lunkade ner mot William skola kände man sig som ett krockat skithus. Lämnade in William, gav honom en kram när jag stelnar till på vägen ut genom skoldörren. Helvete! Min plånbok ligger i påsen från gårdagens handling på regementet. Ringde Björn in panik för att se om han eventuell kunde hjälpa mig om jag inte hann till bussen. Stressade upp för hela Svärdsjögatan och fixade det på 3 minuter!!! Rekord vill ja påstå hann inte ens hämta andan sprang in hämtade plånboken, tog ut en Ramlösa ur kylskåpet och drog ut mot bussen. Halvt död, halvt levande sitter jag nu på bussen. Detta är en upplevelse jag ogärna upplever igen!

6 Comments

  1. Hahaha…asgarvade av inlägget. Jo jo känner igen sådana stunder och svetten rann väl på bussen, flåset och trötthet blandat med panik. Uaaaaa uicky. hahaha men kul som tusan vart det att läsa om. Kram från Mia.

  2. Usch!
    Morgonpanik av den sorten är direkt dödligt… ja nästan iallafall 😉 Vilken tur att du hann! Hoppas att resten av dagen blev bättre.

    Kram K

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa