Sett lite seriepremiär och säsongspremiär! Helt toppen, nu är det fredag!

Först såg jag The vampire diaries en serie jag saknat enda sedan i våras när den gick på paus. Blev jätteglad ikväll när jag fick chansen att se den. Efteråt blev det den nya serien Beauty and the beast som handla om en tjej som jobbar som polis, hon blir vittne till sin mammas mord och ett odjur rädda tjejen i sista stund. Hon träffar honom nio år efter mordet och det är vad serien kommer handla om. Får lite vibbar av att den ska vara något i stil med en serie mamma tittade på med samma namn som jag såg som barn, där odjuret precis som i denna serie heter Vincent. Hur som helst gillade jag serien och det känns som en skön serie att se i samband med The vampire diaries på fredagarna.

Nu blir det sängen för min del.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: