Har grejat med PIM, upptäckte att man kan hitta själva proven på nätet så jag gjorde tvåan i väntan på att PIM ett ska bli rättat. Jag gjorde PIM ett idag med. Jag vill bara bli klart så snabbt som möjligt. Jag är sån, jag föredrar att beta av saker så jag har en mindre sak att göra.

Förutom de har jag roat mig med att fota lite, jag saknar William i massor och då kan lite fotografering pigga upp för en snabb stund.

Dagen har gått jättefort, jag skulle inte vilja påstå att det hänt något vart att benämna, det är bara fint väder mitten av oktober och jag befinner mig här i min lägenhet. Lite bilder bjuder jag på i alla fall!

Mjukt

Soft

Vila

Lite mörkare

12 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: