Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hemma hos mig

En shoppingdag i Borlänge och Falun.


Drog till kupan för att kolla om det fanns några skor för William, väl där så hittade vi inga så det blev istället en tripp till BK (Burger King). Åt lite mat och insåg att det räcker med en burgare på BK vem orkar äta mycket där?! Deras mat är betydligt mer mättande än andra hamburgerestauranger och jag föredrar dem framför alla andra. Efter vår visit i Borlänge drog vi tillbaka till Falun, när vi kom in med bilen på Tiskenparkeringen var det fåglar överallt de gick emot bilen till och med. Hehe, var som att se folk som är i Norrland och hamnar i en skock med renar som vägrar flytta på sig typ. Klev ur bilen fotade. William hade en lökring kvar från BK som han matade änderna med och jag tyckte Björn skulle prova känna hur det känns när änderna ”biter” en på fingrarna

då varken han eller William upplevt saken tidigare. De gör ju inte ont, de blir ju bara ett litet smack typ. Skillnad mot att bli biten av en Nymfparakit som Björn sa, papegojor och sånt gör ju istället skitont men änder har ju platta näbbar de känns ju inte när de ”biter”. Drog ett var på stan och köpte en mascara och sedan sprang vi till Deichman och hittade skor åt William. Jag ville kika in på Clas Ohlsson för jag fått ett presentkort på 50 kronor där. Det fick bli en fin flaska och en tejprullehållare därifrån. Drog sedan till Waynes för Björn skulle ha en kaffe så jag fick en latte av honom. Det var våran shoppingdag det.

Matdags.

Änderna sedda från bilen.

William matade änder med lökringar.

En flock med änder.

En del av Falun.

Mascara och tejprullehållare.

En fin flaska.

Närbild. 49:- på Clas Ohlsson.

Williams nya skor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.