Dark Mode Off / On
Reklam

Mr Green.

Inlägget är ett samarbete

Drömmer ni någonsin om att vinna massor med pengar? Att få de där slantarna extra som ni bara drömmer om att få? Att kunna köpa något extra för pengar er största uppoffring för att få var att spela lite? Mr Green går att finna på  svensk Casinoservice. På sidan går det att komma åt spel genom mobilen och datorn. Det betyder således att man är ett ynka knapptryck ifrån en vinst. Nog för att jag aldrig brukar vinna men drömma kan man ju alltid göra. Ibland drömmer jag om att spela bingo, bara för att vinna lite pengar och vips stå där med en summa pengar som man skulle kunna göra något extra för. Det lilla extra jag skulle vilja göra nu är att färga håret. Men för någon annan kan det lilla extra vara en resa. Då kan ju spel vara enkelt om man vinner. Men som med spel och kärlek kan man aldrig vara helt säker på att man får rätt. Så brukar ni spela? Tycker ni det är roligt? När ni har spelat har ni då vunnit eller har det varit mest förluster? Om du vann vad skulle du då vilja göra för pengarna?

4 Comments

  1. Jag har då sån otur i spel så jag spelar aldrig där man kan vinna pengar. Däremot kan jag spela bingolotto eller vanlig bingo. Fast jag vet att jag inte vinner så är det ändå kul på ngt konstigt vis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: