Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Att se in i framtiden som Vivi Linde

Inlägget är ett samarbete.

Tv4 visar just nu en serie om medium. En av dessa är Vivi Linde hur ser ni på medium? Jag tycker sånt är spännande, mycket för att jag upplevt saker som fått mig att inse att jag inte kan neka till att det finns något därute som inte kan bevisas med vetenskap. Program som dessa är kul att sitta och titta på, jag önskar att jag kunde spå i kort. Ett tag funderade jag på att köpa mig tarotkort för att se om jag kunde få fram något på dem, men jag har hört att tarotkorten väljer sin ägare och att man inte kan gå in i vilken butik som helst och köpa vilka kort som helst utan du lär bli vad av korten. Vissa hävdar ju att man inte kan se andar eller in i framtiden. Jag tror att vi alla människor har olika förmågor och såna som Vivi eller likande har extra mycket förmågor och är extra lyhörda för de andra väljer att inte se. När jag var yngre såg jag ofta saker, jag kunde rent av känna saker. Jag brukar veta vad som ska ske innan det sker och ibland har jag till och med hört röster som varnat mig. Jag minns en gång när jag gick med min syster, William var ganska nyfödd och låg i vagn när en man kom mot oss. Jag reagerade genast med att tänka han är farlig, jag gick en omväg förbi mannen och min syster säger efter några meter… DU talade genom mitt huvud. Jag sa va?! Då svarade hon, jag hörde dig säga: PASSA dig han är farlig utan att du rörde på dina läppar. Av den anledningen lockar såna här program mig, det får mig att känna en samhörighet.

6 Comments

  1. Jag tror att det finns dom som kan. Men jag tror att det finns desto fler bluffmakare. Jag har länge velat gå till ett medium men inte känt att jag kan avvara så pass mkt pengar till sådant. Nu tänker jag dock göra det så fort jag kan efter att barnet kommit. Kosta vsd det kosta vill. Jag bara måste.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: