Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Fika & måltider

Mysfrulle hemma på vår gata i stan.

Fick lov att citera ”Stina från Saltkråkan” lite. I brist på annat. Hur som helst har ny nyss ätit lite helgfrulle jag och William och jag är mätt som bara den och kommer förmodligen inte känna någon hunger förens till middagen. Det känns som vi har haft en fin morgon hittills, adventskalender som jag skrev i inlägget under och nu lite mysfrulle.
Nu ska jag duscha och fixa mig och sedan får jag se vad vår dag kommer erbjuda, förmodligen mycket lugn då William var sjuk igår.

Mysigt!

Varm oboy med grädde och marshmallows

Nöjt barn.

Related Tags:

8 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d