Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Den första december 2012, och nya Mysteriet på Greveholm!

Då är det den första December då. William och jag har myst i soffan och kikat på mysteriet på Greveholm. Jag minns ju när det gick sist så detta var lite av en nostalgikick, den var bra! Nu blir det i alla fall att se denna 23 dagar till. William öppnade sin Little Pet shop kalender han fick av sin mormor, och sin Lego Star wars kalender han fick i födelsedagspresent av hans tremänningar. Ungen har fått tre såna där leksakskalendrar för hans farfar hade också köpt en Lego kalender så Williams ögon lyser, dock valde han att spara den ena till kvällen sa han, så kan han ta den ihop med chokladkalender han fått av sin farmor. Jag köpte innan han hade fått så många en godiskalender åt honom på ÖB också, förutom de har han fått en i Kalle Anka och en i Bamse. Men han är glad och ögonen lyser på honom. Han är älskad helt enkelt och de är ju tur!
Tänkte på en sak i morse innan julkalendern började att många av oss som växte upp med Mysteriet på Greveholm har ju egna barn nu, så detta är faktiskt helmysigt! Att se något man själv sett tillsammans med sitt/sina egna barn. Eller hur?!

Han mår bättre idag och är pigg, om en förkyld nu istället. Jag ska gå och göra en mysfrulle till oss båda med varm oboy och grädde, och mackor. Det är ändå helg! Bilder kommer på den saken, men först får ni lite från våran mysstund i soffan med julkalendern!

Någon som väntar spänt på julkalendern.

Några av kalendrarna.

På tvn.

Tummen upp!

Greveholm!

Så kul!

Börjar öppna kalender.

Skepp från Star Wars.

Dags för Little Pet shop.
Den första luckan var öppen så man såg vad det var redan.
Är så på alla.

William och en Little Pet shop figur!

4 Comments

  1. Jag såg aldrig Greveholm förut så detta blir nytt för mig. Men jag o Ted kollade i morse. Dock är ju han för liten. Så roligare för er 🙂

    1. kackmarie – Aha 🙂 . Jag gick i sexan när den gick så antar att jag var i rätt åldern. Året efter hade jag dock slutat titta helt på julkalendrar :).

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: