Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

Snabb uppdatering.

Tänkte skriva en snabbis innan jag beger mig mot sängen. Imorgon är det nämligen jobb för mig igen. William var inte pigg idag så jag vabbade men imorgon tar Björn över. Det blir helt okej. Imorgon kommer jag jobba från 8:00-20:00 (kanske tidigare) så det känns som man kommer vara ganska trött när man kommer hem. Men det är den sista långa dagen jag har denna månad och jag kan ärligt säga att jag tycker de får räcka med den tiden nu. Man är faktiskt jävligt mör när man kommer hem efter så långa dagar sen hur kul är det att komma hem från jobbet för att sova?!
Tur att onsdagen alltid går fort i alla fall, för denna vecka känns lång. Samtidigt räknar man ner nu till lite ledighet och jullov, jag och William behöver de båda två. Ledigheten, få rå om varandra och så.

Förövrigt hämtade jag ut ett paket idag, en Yoga matta och en träningsvideo visade det sig vara (fått den gratis via en panel jag är med i). Så nu ska jag försöka sätta igång med lite träning här hemma, jag behöver träna varit lite sugen på att börja gymma så funderar på saken. De skulle vara trevligt att bli lite starkare faktiskt!

Träffade Lisa en sväng nu på kvällen också, vilket var jättekul. Det var längesen vi umgicks så det var roligt att prata om massor av saker!

Nä nu ska jag gå och ta bort sminket och bege mig mot sängen som väntar!

4 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa