20121221-220322.jpgJag och Lisa träffades idag så vi gick och kikade på stan en sväng och kom på att det hade varit gott med lite mat så vi drog till Olearys och åt lite. Jag gjorde tabben att beställa en lätt ÖL! Men tog en riktig efteråt smart där?! Jaja, hade i alla fall jättekul och det kändes så roligt att bara umgås, äta lite gott och skratta. Ganska intressant detta, på hösten och vintern brukar jag gå i ide och tanken på att gå ut är ganska långt bort men nu har jag riktigt partysug att umgås med människor och sånt?! Visst är det ändå ganska intressant! Jag kanske levt upp trots att min kropp är trött 24/7. William är hos Björn denna helg, jag ska försöka hinna med att julhandla imorgon. Lär väl maxistressa tidigt på morgonen så funderar på att ställa klockan och gå till Maxi relativt tidigt för att handla det viktigaste så att man slipper trängas med massa stressade mammor med barn. Ja, jag är mamma själv men jag blir tokig på barnskrik när jag ska handla. Jag kanske är lärare och förälder men när jag går och handlar så skulle jag helst haft en egen länga så jag slapp massa folk som står i vägen med sina jumbodumbo vagnar med ungar som skriker och springer omkring. Jag tycker om barn, men när jag går själv ser jag helst att jag ska slippa massa skrik, precis som jag tycker det är drygt när ytligt bekanta ska stanna en mitt i gången och småprata! Sorry, om jag kanske gör någon ledsen nu men det här är jag i ett nötskal. Jag är trevlig, men jag har vissa saker som jag gillar att göra och inte göra. Jag gillar till exempel inte småpratade eller när folk tar sig friheter att ringa eller hälsa på förtidigt på morgonen. Jag vill INTE prata i telefon tidigare än klockan 9.00, eller bli väckt av ett sms 5,30 på helgen.
Fördelen med att bli äldre är dock att man slipper folk som ringer mitt i natten och ska snacka, jag menar folk som ringer och frågar: ”HEEEEJ, vad gör du?!” klockan 02:30 på natten. Jag brukar argt tänkta/tänkte vad fan tror du?! Vad brukar du göra den här tiden?!

Kärringvarning, men det här är väl jag i ett nötskal. Håll dig borta från mig när jag är trött helt enkelt. Jag är en fruktansvärd inre djävul när jag är trött, vilket jag oftast är efter 17:00 på kvällarna fram tills klockan 9.00 på morgonen. Det betyder att jag är trevlig och tillmötesgående mellan 8 timmar per dygn om man ska hårddra saken.
Nä men alltså jag är trevlig, jag är ganska glad och jag gillar människor. Men det är vissa gränser trots allt. Jag har mina saker jag gillar och vad mitt tålamod tycker är bra just för dagen. Men alla har väl något de stör sig på?! Ingen människa går väl runt med ett leende genom livet varje dag?!

 

Relaterade etiketter:

10 kommentarer

 1. Haha, jag är lika mycket kärring jag. Hatar att vara social på morgonen. Har uruselt morgonhumör.
  Klokt att åka till Maxi tidigt. Jag var på Ica maxi igår vid 8-snåret och det var alldeles lagom med folk då.

  Hoppas ni får en riktigt mysig jul!

 2. Hahaha kände igen mig i flera saker där,jag är oxå trevlig men har oxå mins gränser..
  Det ska alltid pratas när man har som mest brottom och o inte är på humör,
  Jag hatar tidiga samtall,har fått dra ut kontakten varje kväll då jag tröttnatt hehe..
  Hatar när folk bara går i här hemma utan att olinga o helt plötsligt bara står bakom en..nu låser jag dörren…
  Ha en jättebra jul
  Mvh camilla

  1. Camilla – visst är det drygt med sånt! Jag tycker att man måste få vara ifred ibland, men tror vissa tar illa vid sig när man Inte är pigg och alert tidigt på morgonen eller vill småprata :/. Hoppas ni får en fin jul!

 3. Tiden har gått sjukt fort det känns som det var 1 december igår.

  Om du har några smarriga recept kan du alltid dela med dig av dom eller tips på produkter?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa