Jag borde sätta igång och skriva något som är värt att skriva om. Men jag har ingen inspiration det händer inget just nu förutom att jag varit och handlat och snart ska sätta igång och storstäda lite, men hur roligt är de för andra att läsa om?!

Jag vet heller ingen lista att fylla i annars är de ganska trevligt tidsfördriv i brist på annat. Det är 2 dagar kvar till julafton och jag tycker året har gått för fort!
Föresten kan ni inte säga något jag kan skriva om? Väl något en fråga eller vad som helst, jag svarar ärligt!

Relaterade etiketter:

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa