Dark Mode Off / On
Författarens egna ord.

Öde som den döde.

Jag borde sätta igång och skriva något som är värt att skriva om. Men jag har ingen inspiration det händer inget just nu förutom att jag varit och handlat och snart ska sätta igång och storstäda lite, men hur roligt är de för andra att läsa om?!

Jag vet heller ingen lista att fylla i annars är de ganska trevligt tidsfördriv i brist på annat. Det är 2 dagar kvar till julafton och jag tycker året har gått för fort!
Föresten kan ni inte säga något jag kan skriva om? Väl något en fråga eller vad som helst, jag svarar ärligt!

2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: