Dark Mode Off / On
Läraryrket

Att börja ledigheten med tidig morgon.

Jag hade jättekul igår, åkte ifrån festen runt kvart i elva då jag skulle ta bussen till Falun. Ville ju hem istället för att bli fast i Borlänge mitt i natten. Så åkte hem och gick och la mig.
Jag skrattade massor igår så det känns jättebra att komma ut, jag behöver väl sånt antar jag. Att pressa mig själv att göra saker för ”mig”. Jag är inte van att göra saker själv, så jag skulle behöva mer tid för sånt lära känna mig och göra saker som är mer för mig. Jag är väl inte spontant någon sån kanske. Jag är väl sån där typisk tråkig typ som inte riktigt vågar fråga folk om man ska gå och ta en öl eller så. Fast jag borde väl de för när jag väl träffar människor blir jag så glad inombords. Hur som helst hade jag jättetrevligt och hoppas på fler fester med jobbet.

William kom hem strax efter klockan sju så jag gick upp ganska direkt efter. Så sen dess har vi kollat på Rädd Willy, ätit lunch och jag har hunnit med att fota lite. Lägger in dem här, då jag inte orkar göra ett helt nytt inlägg för foton. William vägrade följa med ut och fota, han tittade på mig som jag kommit med ett UFO.

008Juppy guppy!

011Hej du vinterland.

020Vintern är här.

017Skimrande juletid.

8 Comments

  1. Vad härligt att julfesten var lyckad.
    Är också lite sådär. Jag vågar inte fråga folk om man ska göra nåt för jag är rädd att få nobben så att säga. Löjligt egentligen men det är väl sån man är.

    Jättefina bilder på dig! Du har så himla fin hårfärg. 🙂 Är lite avis nu när jag har 3 cm utväxt. Haha!

    1. Sarah – Verkligen :/. Känns som man alltid ska oroa sig för sånt. Hade varit skönt att ha sånt där självförtroende som vissa andra verkar ha.

      Tack! Jag som tycker mitt hår är skittråkigt nu måste färga om ;).

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: