Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

Trevlig dag.

Anna, Daniel och deras två små barn hämtade upp mig och vi begav oss till Ikea Valbo. Haft en jättetrevlig dag med jättebra sällskap. Kikade runt och det enda jag handlade var burkar och toalettborstar vilket känns helt okej faktiskt. Behövde inte handla mer än så.
Dagen gick väldigt fort som den brukar när man har roligt/trevligt. Annas barn är otroligt lugna måste jag säga, var lugna och nöjda barn båda två.

Nu ska jag strax ta bussen ut till Kniva och träffa William och Björn en sväng. Dom ska tydligen åka pulka innan hemfärd. Kan ju bli kul att se, annars är det lugnt och jag känner mig glad över denna lovdag.

Hoppas er dag varit bra den också!

8 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: