Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

Off to Ikea och Valbo

20130201-173034.jpg

På väg till Ikea med Lisa.

4 Comments

  1. Ja jag blev verkligen helt upprörd på den bilden när jag såg den också på fb men den kompisen hade upprörts av dem och det var därför hon posta den -ja fyyy va hemskt!

    1. Nightflies – Jag blir riktigt upprörd när jag ser att NÅGON kan tycka detta är kul! Jag trycker det är sjukt att ens tycka att det är humor 🙁 . Bra syn på människor liksom 🙁

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa